30. Digitalt forsvar: Sådan beskytter du din bedrift 

Landbrug er ikke længere bare en fysisk aktivitet, men er i dag stærkt afhængig af teknologi. Derfor er IT-sikkerhed blevet en kritisk faktor for landmænd. Få en introduktion til, hvad du kan gøre for at beskytte din bedrift. Indlægget vil bl.a. omfatte en kort, aktuel gennemgang af de mange IT-relaterede trusler, konkrete initiativer til at beskytte din bedrift samt tips til hvilke gratis værktøjer, du kan bruge til at styrke dit forsvar.

Michael Brødsted
IT Security & Compliance Manager, SEGES Innovation 

31. Hvordan undgår du ulykker på din ejendom? 

Der sker mange ulykker i landbruget, som kan få fatale konsekvenser. Lær, hvordan arbejdssikkerhed kan integreres i den daglige drift – både for at undgå ulykker og for at øge arbejdsglæden. Både for at undgå ulykker og for at øge arbejdsglæden. Undersøgelser viser, at investering i øget arbejdssikkerhed ikke blot er sund fornuft, men også kan være god forretning.  

Søren Sloth
Arbejdsmiljørådgiver, Agillix  

32. Kød og mælk - hemmelighederne bag vores favoritter

Der er mange grunde til, at vi er så glade for kød, mælk og mejeriprodukter! De smager godt, de dufter godt, og de bidrager med tekstur, kokumi og umami til måltiderne. Ikke mindst får vi mange vigtige næringsstoffer fra de animalske fødevarer. Få indsigt i, hvad koen bidrager med af fortræffelige råvarer, som kan indgå som elementer i måltider, der er med til at bære det grønne ind på tallerkenen.

Puk Maia Holm-Søndergaard
Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
Merete Myrup
Ernæringschef, Landbrug & Fødevarer

HOLSTEIN
33. Holstein breeding with innovative and visionary goals

We know that polled genetics are part of the solutions for the future, which is why today’s agenda is filled with a focus on the polled trait. Meet the man who had his finger on the pulse and foresaw the demand long before today’s agenda found its focus. Dave Eastman is a true pioneer in cattle breeding, with a strategic approach to setting and achieving his goals. The pursuit of homozygous polled top bulls has not been easy. Join the captivating journey and gain insight into how Dave, with his strategic and innovative approach, has challenged and advanced the dairy cattle industry.

Dave Eastman
Ontario, Canada

RDM
34. Hvordan sælger vi den gode historie?

Vi producerer mælk og mad med stort hensyn til dyrevelfærd, miljø og klima. Vi har effektive og troværdige avlsmål. Det er vigtigt, at vi får den brede befolkning med, men hvordan gør vi så det bedst muligt? Hør om, hvordan vi som mælkeproducenter bedst kan fortælle om alt det gode, vi gør. I sidste ende handler det om sunde mennesker. 

Steffen Andersen
Formand, Verdens Bedste Fødevarer

JERSEY
35. Jagten på den hverdag vi drømmer om

Frontløberne Lin og Thomas Poulsen beskriver sig som en almindelig familie med en almindelig hverdag. Men de er meget mere end det! De har fokus på at producere højkvalitets fødevarer med hensyn til velfærd, både for dyr og mennesker, og på at fortælle den gode historie bag mælken. De vil vise omverdenen, hvordan man i landbruget og på Ågården rent faktisk bidrager til en bæredygtig produktion af fødevarer. Hvordan omsætter man klimamål til handling, og hvilke veje kan man gå mod en bæredygtig bundlinje?

Lin Poulsen
Mælkeproducent, Ågården
Thomas Poulsen
Mælkeproducent, Ågården

36. Annonceres senere

Dansk Kødkvæg
37. Smittebeskyttelse mod bluetongue og fremtidens afgræsningsmuligheder

Vi står over for en ny græsningssæson. Hvordan skal vi forholde os til smitte med bluetongue? Er der vaccinationsmuligheder eller andre tiltag vi skal gøre for smittebeskyttelse? Fremtidens afgræssere – hvilke dyr vil klare sig bedst under forskellige forhold? Et stort og spændende GUPD- projekt vil belyse mange af disse muligheder, og hvad vi skal avle efter hos kødkvæg.

Ida Tingman Møller
Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer for Sektor for Kvæg
Anders Fogh
Afdelingsleder, SEGES Innovation